пʼятницю, 22 травня 2020 р.

Героям – Слава! – вписано в серцях

          Багатьох героїв ми знаємо в обличчя, багатьох – ні... Про них багато написано і сказано. Але героями не народжуються, героями стають…

       23 травня  українці відзначають особливе свято - День Героїв України. Це день вшанування пам’яті  про всіх тих, котрі віддали своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. Це свято величі духу українських вояків — борців за волю України.
   З цієї нагоди працівниками  бібліотеки було оформлено виставку-пам’ять  «Вічна пам’ять Героям України!». Представлені матеріали ознайомлюють з людьми та подіями, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА, діячів ОУН. Зокрема згадано і про новітніх героїв, тих, які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність нашої Батьківщини.
       Тож нехай кожен з нас у цей день вшанує хвилиною мовчання усіх Героїв України! Адже вони стали символом нескореності та прикладом мужності у відстоюванні інтересів рідного народу і держави.



Слава Україні! Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар