понеділок, 1 червня 2020 р.

Ми діти твої, Україно!

   
Фото з архіву (2018р.)
    Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дітей. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави.
           Сьогодні, 1 червня, в Україні та світі традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей. Кожному з нас потрібно пам'ятати, що це не просто веселе свято для дітей, це нагадування дорослим про необхідність захищати права дітей, дбати, щоб вони росли здоровими, щасливими, вчилися й займалися улюбленою справою. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього - ми виховаємо достойних українців!  
         І незважаючи на те, що більшість наших громадян перебуває на карантині, бібліотека продовжує свою роботу. Звичайно, в умовах карантину ми не можемо працювати на повну. Однак, робота триває. І ми стараємось пам’ятати про кожного, зокрема про наймолодших наших читачів. Так, до Міжнародного дня захисту дітей наша філія провела конкурс малюнків онлайн «Ми діти твої, Україно!». У конкурсі прийняли участь учні ПШ №12, а саме Катерина Сах., Павло Федунів, Андрій Горбатий, Петро Жук, Анастасія Возняк, Ганна Будько, Юлія Андрейців, Назарій Тиндик, Христина Павлій, Марко Височанський, Марко Поддубінський, Софія Яцик, Вікторія Андрейців, Ігор Грицан, Вікторія Горбата, Яна Малик, Анна Бобиляк, Анна Павлій.





        





           

















      Результати будуть оголошені згодом.
     Окрім того ми пропонуємо Вашій увазі невеличкий відеоролик до свята, який підготували наші працівники.




Любі діти! Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави та цілого світу! Від щирого серця зичимо Вам чистого і мирного неба, сонячних ранків, багато щирих усмішок, світлих і неповторних вражень, вірних друзів та удачі у всіх починаннях!

Немає коментарів:

Дописати коментар