пʼятницю, 26 червня 2020 р.

Конституція – фундамент нашого суверенітету

      День Конституції – це державне свято, яке щорічно відзначається 28 червня на честь ухвалення основного закону незалежної України. Це не просто свято нормативного акту, це день, коли було   затверджено  права і  свободи  громадян нашої держави. Конституція  увійшла в життя українців, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України. Основний Закон був ухвалений у 1996 році на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. 
       Традиційно так склалося, що наша бібліотека  з особливою гордістю та шаною відзначає події загальнодержавного значення. Не оминули ми своєю увагою й День Конституції України. Незважаючи на те, що в даний період бібліотека працює в  умовах карантину, наші працівники підготували для своїх користувачів книжкову виставку  «Конституція – азбука правознавства». На експозиції представлені видання, які відображають історичні факти про становлення Конституції та найважливіші шляхи конституційного процесу в Україні. 
       Нагадуємо Вам, що ознайомитися із матеріалами до теми Ви зможете скориставшись онлайн-послугою «Читання на карантині». Для замовлення книг звертайтесь за  тел.  (03245)5-21-07 або на e-mail lubomira1960@gmail.comМи з радістю допоможемо Вам із вибором книги.

Щиро вітаємо Вас з визначним національним святом – Днем Конституції України! Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Хай мир і злагода сприяють подальшій розбудові в нашій країні правової держави.
Зі святом Вас, дорогі співвітчизники!


Немає коментарів:

Дописати коментар