вівторок, 16 червня 2020 р.

Нові книги у бібліотеці!


Літо – це прекрасна пора для змістовного відпочинку, веселих розваг та читання нових книжок. А тому ми пропонуємо Вам, не засиджуватися вдома, а завітати до нашої книгозбірні й обрати декілька цікавих книжечок. На Вас чекає літня альтанка з книгою «Хай буде літо книгами зігріте».
Хороші книги неодмінно стають джерелом натхнення, здатні мотивувати, дарувати радість, нові враження та емоції. А кожна нова книга – це завжди нова подія, нові герої та нове знайомство. Тому пропонуємо ознайомитися із новими виданнями, які надійшли до нашої бібліотеки. На Вас чекають книги на будь-який смак: від жіночого роману до фантастичної літератури, від містики до сучасного роману, від детективу до фентезі, від історичного нарису до медичного посібника... Тож кожен читач зможе підібрати для себе щось цікаве і корисне.
На час карантину у нашій бібліотеці діє тимчасова онлайн-послуга «Читання на карантині».  Для замовлення книг  звертайтесь  за тел.  (03245)5-21-07 або на e-mail lubomira1960@gmail.com. Ми з радістю допоможемо Вам із вибором книги.




 Запрошуємо усіх до читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар