неділю, 23 травня 2021 р.

Українці - нація героїв

Сьогодні, 23 травня, відзначаємо День Героїв  України - це день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. Це свято величі духу тих, хто боронив Україну  і боронить її сьогодні до останнього подиху. Цей день є символом незборимості української нації.

Наша  бібліотека також долучилися до відзначення цієї дати. Для користувачів філії  було оформлено книжкову виставку "Уклонімось низько до землі, тим, хто в серці буде вічно жити". 



Представлені видання знайомлять відвідувачів з подіями та людьми, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців, вояків Армії УНР, УПА, діячів ОУН. На виставці також експоновано матеріали про героїв новітніх, тих, які сьогодні віддають своє життя за соборність та незалежність України. Запрошуємо Вас відвідати нашу книгозбірні та більш детально ознайомитися із експонованими матеріалами. 

Ми закликаємо пам'ятати всіх Героїв України,  які віддали життя за наше майбутнє. Нехай  пам’ять про них згуртує нас, додасть сили, мудрості, наснаги на благо та зміцнення нашої Батьківщини. Вічна пам'ять всім борцям за волю України. Їхній подвиг забути не маємо права!


Немає коментарів:

Дописати коментар