неділю, 9 травня 2021 р.

Ймення матері як сонце світить вічно!


Велике і прекрасне слово – Мати.

Від нього все на світі. Навіть світ.

О, як їй легко на руках тримати

Дитину, як найвищий заповіт.

М. Сіренко

У ці травневі дні, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь-ледь коливає чаруючу зелень кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя – Свято Матері.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.  А матір – всьому початок. Матір – берегиня роду, домашнього вогнища Саме вона є тією ниточкою, яка єднає всю родину.Це та стіна, той фундамент і підтримка, які дають змогу вистояти проти всіх життєвих негараздів.. Ніхто так не порадіє і не поплаче з нами як мама. Вона – сонце й небо, які ведуть нас по життю.

З нагоди цього свята у  читальному  залі нашої книгозбірні  було оформлено книжкову мозаїку «Святе й величне слово - Мама». Увазі користувачів пропонується різноманітна література, яка стосується матері, як берегині домашнього вогнища, джерела ніжності, любові і краси. 







В цей день ми від усієї душі вітаємо усіх матусь зі святом! Зичимо Вам радості, тепла та наснаги! Нехай Ваші діти дарують крила та знімають своїми посмішками будь-яку втому. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Хай під променями травневого сонця цвіте Ваша посмішка! Нехай Ваші серця дарують любов і турботу близьким, а кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові Вам!




Немає коментарів:

Дописати коментар