вівторок, 1 червня 2021 р.

Хай сонцю і квітам всміхаються діти

 

Традиційно в перший день літа, 1 червня, ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і надії. У цей день варто вкотре нагадати, що саме ми, дорослі, відповідаємо за добробут та щастя своїх дітей, тому турбота про них і захист їхніх прав є нашим головним обов'язком.

Напередодні свята наша бібліотека гостинно приймала маленьких гостей мікрорайону – учнів початкової школи №12. Працівники філії підготували для юних відвідувачів екскурсію-знайомство «В дружбі з книгою». Дітям розповіли про правила користування бібліотекою та поводження із книгами, познайомили із дитячою літературою, яка наявна у бібліотеці  та запросили стати користувачами книгозбірні у майбутньому.




Також з нагоди свята дитинства для школярів було проведено інформаційний коктейль «Права людини починаються з прав дитини», під час якого присутні дізналися про День захисту дітей, про свої права та як в Україні захищають права дітей. Школярі прийняли активну участь в обговоренні.





А наостанок на дітей чекав приємний сюрприз – повітряні кульки у подарунок! Всі – і діти, і бібліотекарі отримали від свята позитивні емоції, хороший настрій, заряд бадьорості, позитивної енергії, багато нової та цікавої інформації.






Шановні батьки та любі діти!

Щиро вітаємо Вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей! Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України!

Щастя Вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах! Нехай усі мрії і задуми завжди збуваються!


Немає коментарів:

Дописати коментар