пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

День святого Валентина по-бібліотечному!


       Наближається найромантичніше свято року – День Святого Валентина. В нашій країні це свято відзначають не так давно, але воно стало вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. У цей день хочеться сказати комусь найщиріші у світі слова, зізнатися у коханні або просто у симпатії. Недарма кажуть, що коханню підвладні всі, адже це почуття наповнює надією і романтикою серця багатьох людей, незалежно від віку та статі.

     Напередодні Дня закоханих в нашій книгозбірні було організовано літературний фреш «Мандруємо стежинами кохання». Відвідувачі бібліотеки мали нагоду познайомитися з книгами вітчизняних та іноземних авторів, в яких розкривається прекрасне почуття кохання, зокрема видання С. Талан, В. Лиса, С. Кузів, Н. Нікилео, Д. Мойєс та інших. Кожен охочий зміг обрати собі книгу до душі.

 
    

     Окрім того, вже гарною традицією для користувачів нашої книгозбірні стало дарування книг напередодні 14 лютого, адже саме в цей день відзначається ще одне не менш важливе свято Міжнародний день дарування книг. Мета цього свята спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек, надихнути людей по всьому світу дарувати книги – бібліотекам, друзям, членам родини.



      Хочемо висловити подяку всім учасникам нашої акції, хто відгукнувся і взяв активну участь у святкуванні Дня Святого Валентина та Міжнародного дня дарування книг у нашій бібліотеці. Щиро дякуємо за подаровані книги! Вони обов’язково  принесуть радість та багато приємних хвилин любителям читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар