вівторок, 6 листопада 2018 р.

Місце зустрічі - бібліотека


     Сьогодні у нашу бібліотеку завітали учні 3-го класу  СНВК «ЗНЗ I ст.  № 12 - ДНЗ» у супроводі класного керівника  Шимків Надії Василівної на бібліотечний урок  під назвою «Запрошуємо у світ книги».
    Під час уроку бібліотекарі здійснили екскурс в історію виникнення та становлення бібліотеки як  сучасного  культуроно-інформаційного закладу, розповіли про організацію роботи у книгозбірні та ознайомили присутніх із наявною дитячою літературою. У ході уроку відбулася  вікторина «Книга – мудрий друг». Малеча жваво ділились своїми знаннями, задавали запитання та  радо відповідали на отримані. 








Окрім того дітям було  проведено пізнавальну екскурсію  по бібліотеці. Майбутні читачі мали нагоду побувати у книжковому сховищі та ознайомитися із роботою інтернет-центру. Діти із захватом гортали сторінки різноманітних книжок та журналів, з цікавістю розглядали стелажі, де зібрано багатство нашої книгозбірні та знайомились із бібліотечними каталогами.


Під час уроку в бібліотеці панувала дружня та весела атмосфера. Дітям дуже сподобалась у гостях, про що свідчили  щирі слова подяки від наших юних гостей.


Основною метою бібліотечного уроку було залучити учнів до читання книг бібліотеки, навчити користуватись бібліотекою,  виховати любов до книги  і бережливе ставлення до неї.
Тому, запрошуємо усіх маленьких читачів та їхніх батьків до нашої книгозбірні! Тут кожен знайде для себе потрібну та цікаву книгу.  



До нових зустрічей! 

Немає коментарів:

Дописати коментар