понеділок, 9 грудня 2019 р.

Краса, яку творять руки


      Як швидко біжить час… Не встигли ми розпочати 2019 рік як він уже добігає до свого завершення. Наближаються найбільш очікувані свята у році - Новий Рік та Різдво Христове. В цей час хочеться, щоб атмосфера зимової  казки завітала в кожен куточок душі та оселі. Хочеться зробити свято красивим і неповторним, порадувати своїх рідних та близьких унікальними ялинковими прикрасами. Адже ці маленькі новорічні іграшки створюють особливий настрій, приносять задоволення і радість у кожен дім. 
       А що може бути краще за новорічну іграшку, створену сласними руками?!

     Саме тому, напередодні, у читальному залі нашої бібліотеки відбувся майстер-клас «Веселка ялинкових прикрас». У стінах книгозбірні зібралися юні користувачі, щоб створити свою неповторну ялинкову іграшку. Проводила майстер-клас керівник гуртків «Ткацтво» та «Арт майстерня» ЦТДЮ міста Стрия  Юлія Ханик-Соя. Діти із задоволенням робили шапочки із ниток.
       Із захопленням та цікавістю долучилися до дійства  працівники бібліотеки, які допомагали дітям виготовляти іграшки. Навколо панувала творчість, дитяча фантазія та святковий настрій. По завершенню майстер-класу учасники фотографувалися разом із власними виробами, які залишили собі на згадку.









Немає коментарів:

Дописати коментар