четвер, 4 квітня 2019 р.

4 квітня - Міжнародний день Інтернету


      Інтернет – це справжнє вікно у світ. Він вже давно став невід’ємною складовою життя сучасної людини. Поява інтернету дозволила зробити життя більшості людей більш цікавим і насиченим, а також істотно спростила його.
   Працівники нашої книгозбірні із задоволенням долучаються до відзначення нових та цікавих свят. Одним із них став Міжнародний день Інтернету, який світова спільнота відзначає 4 квітня. З цієї нагоди у бібліотеці було проведено бесіду-консультацію «Твоя безпека в Інтернеті» та «Обережно, Фейк!».





     Бібліотекар розповіла юними користувачами книгозбірні про передумови виникнення  всесвітньої мережі, історію заснування даного свята. Присутні мали можливість більше дізнатися про можливості новітніх технологій для підвищення рівня життя людей, отримали консультації бібліотечних працівників щодо правил користування інтернет-простором. У ході зустрічі особлива увага була приділена безпеці в інтернеті та фейковим новинам. Бібліотекар звернула увагу присутніх  на неприємні та небезпечні ризики, які можуть чекати на недосвідченого чи неуважного користувача  інтернет-простору, розповіла про прості правила, які допоможуть зробити спілкування в інтернеті більш безпечним. Під час заходу  учні  також отримали вичерпні відповіді на питання, які їх цікавили.
      Тож використовуйте інтернет з користю, а головне з обережністю!

Немає коментарів:

Дописати коментар