середу, 14 лютого 2018 р.

Все починається з любові


     День святого Валентина – це прекрасне свято, яке відзначають  14 лютого мільйони людей  у цілому світі.  Незважаючи на те, що у нашій країні  це свято є доволі новим, проте воно вже встигло полюбитися багатьом. Адже у  цей день ми маємо прекрасну нагоду  нагадати небайдужим нам людям про свої  щирі почуття. День Закоханих – це  чудовий привід обмінятися  листівками у вигляді серця,  приємними словами та подарунками, поцілунками та зізнаннями в коханні.
 Напередодні Дня Святого Валентина до нашої бібліотеки завітала місцева молодь. Для юних користувачів працівники книгозбірні організували  бібліокафе  під назвою «Весна. Любов. І вибір серця». Адже не даремно кажуть, що будь-яке щире почуття  починається із чашки кави...
 Під час заходу бібліотекар розповіла гостям про історію свята, особливості  його святкування у різних країнах світу та в Україні. Юні читачі бібліотеки  радо зачитали вірші про кохання, пригадали книги та авторів, які писали про любов,  поділилися думками. У ході заходу учасники мали нагоду написати теплі слова один одному та обмінятися «валентинками». 







Також до Дня Закоханих для читачів бібліотеки було представлено книжкову виставку під назвою «Чарівні сторінки любові». Кожен присутній мав можливість познайомитися із найбільш популярними  книжками про кохання, які представлені у нашій бібліотеці.



 
  Бібліокафе пройшло у надзвичайно дружній  та невимушеній атмосфері. На останок присутні мали нагоду почастувати цукерками та випити кави.




Немає коментарів:

Дописати коментар