суботу, 13 жовтня 2018 р.

Україна - нація героїв

    14 жовтня – день, який символізує у собі  нерозривний зв'язок усіх поколінь захисників України  та вважається  одним із найбільш шанованих у нашій країні. Адже саме цього осіннього дня співпадає святкування чотирьох національних свят, а саме Покрови  Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, створення  Української  Повстанської Армії, а віднедавна і  Дня Захисника України. Кожне із цих свят несе у собі духовні цінності, військові традиції та подвиги українського народу, а також мужність і героїзм  тих людей, які сьогодні захищають незалежність та суверенітет Української держави.
         З нагоди цих свят  працівники нашої книгозбірні провели історичний хронограф  «Україно! Честь і слава синам твоїм!». Гості заходу здійснили екскурс у минуле, дізналися про шлях, який пройшли і проходять українські воїни з часів козацтва до сьогодення.
Для шанувальників історії України в читальному залі  бібліотеки було оформлено книжково-ілюстративну виставку «Під покровом Богородиці», де наші користувачі мають нагоду  ознайомилися з історичною літературою про українське військо, УПА та про сучасні події.





Тож, зі святами Вас, співвітчизники! Бажаємо кожній українській родині міцного здоров’я, сімейного затишку, мирного неба, щасливої долі у вільній і незалежній Україні!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар