середу, 4 квітня 2018 р.

Великодня радість землю обіймає



     Великдень – одне з найвизначніших народних свят, яке впродовж багатьох тисячоліть  серед календарних свят наших предків займає одне з найпочесніших місць. До цього свята  потрібно готуватись заздалегідь: малювати писанки, вишивати святкові серветки, постити та більше думати про духовний світ, ніж про матеріальний. Для дітей та молоді це особливо актуально. Адже молодь повинна знати традиції і звичаї українського святкування Пасхи, щоб передавати їх наступним поколінням.



     Щороку, напередодні світлого Христового Воскресіння, в нашій бібліотеці проводяться святкові заходи. Цього разу до книгозбірні завітали  місцеві школярі. Для них бібліотекарі провели хвилину біблійного сюжету під назвою «Великдень всіх нас на гостини просить». Присутні  із задоволенням прослухали цікаві розповіді бібліотекаря про свято Пасхи, традиції, звичаї та обряди  пов’язані з Великоднем.   

    Окрім того до Великодніх свят бібліотекарі підготували книжково-ілюстративну експозицію «Христос Воскрес». Тож найближчим часом наші юні та дорослі відвідувачі можуть ближче познайомитись з представленою літературою  про свято, різноманітними писанками та виробами з підручних матеріалів. У нас Ви отримаєте багато позитивних емоцій від спілкування з книжковими виданнями, представленими на експозиції.




Бібліотека-філія №2 щиро вітає всіх зі світлим Христовим Воскресінням!Нехай це величне свято наповнить Ваші серця світлими почуттями надії і любові, принесе щастя, добро та мир у Ваші домівки.  
Бажаємо Вам радості, здоров’я, добробуту і благополуччя!




Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар