середу, 13 жовтня 2021 р.

Покрова Героїв

    14 жовтня – значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів українців. В цей день громадяни нашої держави святкують День захисників і захисниць Украї́ни – свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та пошани усіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України. 14 жовтня українці відзначають ще три великих свята: День святої Покрови Пречистої Богородиці, річницю створення Української повстанської армії (УПА), День Українського козацтва.

      В рамках відзначення Дня захисника України у нашій бібліотеці було проведено патріотичну зустріч із молоддю «Різні чати – одна мета», у ході якої демонструвались відеоролики про шлях, що пройшли і проходять українські воїни з часів козацтва до сьогодення, учні читали вірші про Україну.



    Також учні підготовили флешмоб-привітання «Дякуємо Захисникам України!»

        Для тих, хто захоплюється історією своєї держави, для постійних відвідувачів та гостей книгозбірні була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Мужність і відвага крізь покоління», де представлена література присвячена захисникам Вітчизни, яка розповідає про славне минуле та героїчне сьогодення захисників України. Запрошуємо усіх ознайомитися із виданнями.




З Днем захисника України! 

Слава усім, хто назавжди залишився на полях численних битв.

 І тим, хто зараз б‘ється за рідну землю. 

Дякуємо усім, хто боронив та боронить нашу країну сьогодні. 

Слава Героям! Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар