пʼятниця, 20 серпня 2021 р.

Незалежній Україні - 30!

24 серпня 1991 року став переломним днем в історії нашого народу, точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна, суверенна Україна. Український народ став нарешті господарем своєї землі й творцем власної долі. Ця визначна дата навічно увійшла в історію нашої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українців, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та  культурного піднесення.

30 років тому нездійснена мрія багатьох поколінь втілилася в життя. Ми стали вільною та незалежною Україною! Наша Незалежність – це здобуток не лише нинішньої генерації, це результат сукупних зусиль багатьох поколінь наших предків. У тривалій  боротьбі народилася i загартувалася єдина нація сміливих та щирих людей, що нині живе у прекрасній країні – Україні!

З нагоди  святкування 30-ліття Незалежності України працівники нашої філії підготували для Вас слайд-екскурс «Дивовижна Україна», під час перегляду якого Ви зможете дізнатися про маловідомі, але цікаві факти та дивовижні місця нашої чарівної Батьківщини, про які варто знати кожному. Українцям і справді є чим пишатися, що розповісти та що показати.


 

У нашій бібліотеці також функціонує виставка-подія «Миті історії української Незалежності». Всі охочі, мають можливість ознайомитися з історією становлення незалежності України, дізнатися інформацію про її тернистий та довгий шлях формування як окремої держави, про громадських та політичних діячів, котрі відзначилися активною позицією та відіграли вагому роль у становленні вільної, незалежної України.



Окрім того, в рамках святкування бібліотекарі яскраво прибрали та оздобили книгозбірню у кольори національної символіки.




Дорогі співвітчизники! 

Шановні друзі та колеги!


Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди найбільшого національного свята нашої держави – 

30-ліття Незалежності України! 

 Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

І тому хочеться побажати, щоб кожен з нас непохитно й надалі відстоював суверенність нашої Батьківщини, примножував її традиції та блага. Від усього серця бажаємо Вам, щоб Ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

Бадьорості духу, добробуту і щастя кожній родині. Нехай Ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

З Днем Незалежності, Україно!




Немає коментарів:

Дописати коментар