середу, 14 жовтня 2020 р.

З Днем захисника України!

       Настав день, коли Україна вшановує своїх воїнів-оборонців. Саме 14 жовтня кожного року святкується День захисника України. Це справжнє свято мужності й самовідданості, честі та обов’язку, свято лицарства і благородства. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, відвагу і професіоналізм справі захисту нашої держави.

      Цей день важливий і особливий для громадян України, адже сьогодні відзначаються аж чотири знакові свята й пам’ятні дати. Йдеться, зокрема, про вже згаданий День захисника України, Покрову Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День заснування Української повстанської армії (УПА).

     З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання Захисника України. Ви – наші охоронці, захисники, опора держави. Спокій наших домівок – у Ваших надійних та сильних руках. Від усієї душі бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та надійного тилу в родині. Нехай і в мирний час у Вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості і красивих перемог!

        Шана і слава захисникам Вітчизни! Слава Україні! 



Немає коментарів:

Дописати коментар