понеділок, 28 вересня 2020 р.

Професія, яка єднає покоління

      Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня вже понад двадцять років і є професійним святом працівників близько 40 тисяч діючих бібліотек. Традиційно напередодні цього дня у нашій книгозбірні відбуваються святкові дійства. Цьогорічні  святкування проходили під девізом «Бібліотека – це відкритий простір для кожного члена громади».

   Зокрема, відбувся бібліотечний вікенд «День друзів, книги і бібліотеки». В цей день бібліотекарі вирішили вкотре  нагадати про себе, прорекламувати свої послуги, поділитись досягненнями та запросити охочих стати користувачами філії. 

     

    

 

     

   На подвір’ї книгозбірні була оформлена виставка-знайомство «Подорож книжковими стежками», на якій були представлені книги-новинки різних жанрів українських та зарубіжних авторів. Кожен охочий міг обрати для себе книгу до душі. Бібліотекарі також роздавали на згадку рекламні буклети «Бібліотека+Громада=Успіх».


       Окрім того, у рамках святкування філія провела день відкритих дверей «Читати – це модно та цікаво». Цього дня бібліотекарі та користувачі філії робили фото на згадку у стінах книгозбірні.



 

 

       Сподіваємося, що Всеукраїнський день бібліотек – свято не лише для бібліотечних працівників, але й для усіх наших читачів. Зі святом Вас, дорогі друзі та колеги!



Немає коментарів:

Дописати коментар