четвер, 21 лютого 2019 р.

Пам`яті Небесної Сотні



 20 лютого  2014 року увійшло трагічною сторінкою  в  новітню історію  України. Саме в цей день по всій країні вшановують подвиг учасників Революції гідності та увінчують  пам'ять  Героїв Небесної Сотні… День, який  забрав життя  близько сотні українців, став символом боротьби та відваги наших громадян , які прагнули здобути нове майбутнє для своєї Батьківщини.
       З  нагоди 5-ї річниці  цих скорботних подій працівники нашої книгозбірні провели  відео-урок «Їм у віках судилося безсмертя». Захід розпочався хвилиною мовчання.   Під час уроку  місцева молодь детально дізналася про подвиг Героїв Небесної Сотні,  переглянула документальні фотознімки  і  ознайомилася з відеоматеріалами часів Майдану.






        У ході заходу  особлива увага учнів була звернена на участь у Революції гідності нашого земляка, громадського активіста, Андрія Корчака, який віддав своє життя, відстоюючи ідеали демократії, захищаючи права і свободи людини та право на краще життя.
     Пам’яті Героїв Небесної Сотні колектив бібліотеки також підготував  виставку-реквієм «Вічна пам’ять Героям України».







   А ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих, висловлюємо глибоку подяку батькам, які виховали мужніх синів своєї Батьківщини! Герої не вмирають! Слава Небесній Сотні!

Немає коментарів:

Дописати коментар