середу, 22 серпня 2018 р.

Незалежна і єдина будь навіки, Україно!


   Україна – це наш рідний край, земля, де ми народилися  та  виросли. Це країна з довголітньою історією, неймовірною природою, чарівною піснею, розумними і талановитими людьми. Це наша Батьківщина!
      Саме тому,  з нагоди   Дня Прапора та 27-ї  річниці Дня Незалежності України  у нашій бібліотеці було проведено  бібліотечний диліжанс  «По долині жито, по горі блакить», оформлено куток інформації  та  ілюстративну виставку «Україна:  незалежність, гідність, свобода». 

    У ході заходу працівники книгозбірні розповіли присутнім про історію. державних символів, нагадали  про традиції та культурні надбання нашої країни. Дана зустріч була  спрямована на виховання у юних користувачів  бібліотеки почуття патріотизму, національної свідомості, любові, відданості та поваги до своєї Батьківщини.








Щиро вітаємо Вас із найбільшим національним святом — Днем незалежності України! Бажаємо Вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, мирного неба, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками. А Ваша плідна праця та добрі справи стануть надійною запорукою щасливого майбутнього та примножать славу рідної Батьківщини. Слава Україні!


Немає коментарів:

Дописати коментар