пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Без добрих книг душа черствіє

Молодь і книга -  поняття нероздільні. Особливо актуальна ця тема сьогодні  в час інформаційних технологій. Спілкування з книгою допомагає молоді розвиватися та вдосконалюватися. Саме книги допомагають молоді приймати правильні рішення, знаходити свій шлях у житті, розрізняти добро і зло, досягти успіху та бути щасливими.
"Читати - це мудро, читати це модно, читати завжди і де завгодно" -  під таким девізом  було проведено просвітницький захід -   відкрита трибуна " Чи потрібна молоді книга?".
У  дружній атмосфері відбулося живе, легке спілкування молоді. У своїх виступах відзначили роль книги як порадника і друга, вірного супутника життя, який допомагає стати освіченою людиною.
На цьому заході також було визначено переможця літературних перегонів "Велика книжкова дорога", які стартували на початку червня. Переможцями стали: Анна Андрусейко, Софія Коринець, Іванна Чорнейко. Вони отримали в подарунок книги.
 Головне, до чого  прагне  сьогодні наша бібліотека  - це  збільшення кількості молодих читачів, які відчувають жагу до читання, а нам, господарям книжкових багатств, є що їм запропонувати.         

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            


Немає коментарів:

Дописати коментар