четвер, 13 жовтня 2016 р.

14 жовтня - ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

                                                        
  
День захисника України. 
Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави, свято вшанування козацької доблесті та звитяги, свято вдячності ветеранам Другої світової війни, які також воювали за свою землю. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України від зазіхань північного сусіда-агресора, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.
Бібліотечні працівники-філії №2  не залишилася осторонь від цього свята та  провели патріотичну годину "Будь готовим до захисту Вітчизни"  для дітей- користувачів, які завітали до бібліотеки  13 жовтня. На початку заходу бібліотекар провела міні-диспут "Що таке Батьківщина? Що таке Україна?"
Діти уважно слухали  розповідь бібліотекарів про традиції та обряди козацтва, їх покровительку – Святу Покрову та про нерозривний зв’язок нового покоління українців зі своїм минулим.




Для шанувальників історії України в бібліотеці оформлено книжкову виставку "Мужність і відвага крізь покоління", до якої підібрана література із фонду про історію українського козацтва, козацьких вождів, а також про сучасні події. Виставка книг користувалася попитом серед молоді.
         



              


На завершення заходу діти висловлювали свої найкращі побажання тим, хто зараз захищає нашу Україну. Ми, бібліотекарі переконані, що такі заходи допомагають виховувати  у молоді  патріотичні почуття до рідної землі, до захисників України та взаємоповагу один до одного.

Немає коментарів:

Дописати коментар