середу, 9 грудня 2015 р.

День інформації "Готуємось до життя у ринкових умовах"

    "Якщо ви вдало  оберете професію 
                                             і  докладете до неї душу, 
                                               то щастя саме знайде вас"
                                                                                                                                                                                                    Ч. Дарвін
Професійна підготовка починається  ще у шкільні роки. 
Вибір професії-завдання з багатьма невідомими. Допомогти майбутнім випускникам зорієнтуватися на ниві професійної діяльності  вирішили працівники бібліотеки-філії №2, які в рамках спільного проекту Стрийської МЦБС та Стрийського МРЦЗ "Орієнтуємо на професію" підготували і провели День інформації "Готуємось до життя у ринкових умовах".
Учні 9 класу СШ №8 під керівництвом вчителя основ здоров'я Гринів  Лідії  Степанівни мали можливість зустрітися  з головним спеціалістом відділу активної підтримки безробітних Стрийського МРЦЗ  Кундою  Петром  Миколайовичом, який розповів про діяльність  та послуги, які надає державна служба зайнятості, ознайомив з професіями та запитом ринку праці.





Молодь дізналася багато нового для вибору своєї майбутньої професії з  розповіді зав.філією №2 Любомири Кордасевич, яка акцентувала увагу на фактори, що обумовлюють вибір людиною тієї або іншої спеціальності, розповіла про помилки, які допускаються при обранні професії, наголосила на важливості прийняття правильного вибору фаху для подальшого щасливого життя.



Присутні мали можливість переглянути виставку літератури "Обираємо професію"яка ознайомила учнів з профорієнтаційними виданнями.



Зустріч пройшла в дружній атмосфері.Учні отримали  в подарунок від центру зайнятості брошуру "Обери професію",а від бібліотекарів побажання вибрати таку професію, яка стане для кожного з них роботою і хоббі одночасно.



Немає коментарів:

Дописати коментар